Urnen voor binnen en buiten bij Nieuwkamp Gedenken in Borne

Wij helpen u graag bij uw keuze

Na een crematie is een urn ook anno nu de meest gekozen optie voor asbestemming. Bij Nieuwkamp natuursteen vindt u een grote collectie urnen in verschillende maten en materialen. Urnen voor buiten en voor binnen, maar ook bio-urnen die u kunt laten opgaan in de natuur.

Waterurnen

De waterurn maakt van afscheid nemen een natuurlijk en geleidelijk proces. Met de waterurn kunt u uw herinneringen een tastbare plek in uw leven geven. 

De urn heeft een gepatenteerd systeem dat de as – vanaf het moment dat u dat wilt – geleidelijk afgeeft aan de aarde. Zet deze prachtige bronzen urn op een plaats die een bijzondere betekenis heeft of zo krijgt. Op dat ene plekje in de tuin waar de eerste ochtendzon valt, in de schaduw van die prachtige boom, bij de vijver of misschien wel op een sokkel, omringd door bloemen.

Het hemelwater geeft de as in de waterurn terug aan de aarde en deze wordt door het grondwater meegenomen op een eeuwigdurende reis.

Motorurnen

Een motorurn wordt handgemaakt, elke urn wordt ambachtelijk vervaardigd en afgewerkt door professionele kunstenaars waardoor ze altijd uniek zijn.

Deze urn wordt standaard in mat zwart uitgevoerd. Om de urn te personaliseren, kunt u kiezen voor elke kleur of kleurcombinatie. Er kan een afbeelding d.m.v. airbrush of handgeschilderd worden aangebracht. Daarnaast kunnen er details worden aangebracht in allerlei materialen, zoals ambachtelijk bewerkt leder, studs, enz.